ÁSZF

1. Webáruház adatai:

A sessanta.hu webáruház üzemeltetője a Sessanta Vendéglátó Kft.

  • Székhely: 1201 Budapest, Lenkei utca 36.
  • Adószám: 13363981-2-43
  • Ügyfélszolgálat: +36-37-346-441
  • e-mail: sessanta.pizzeria@gmail.com

 


2. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a sessanta.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek alatt kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
2.3. A Sessanta Vendéglátó Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Sessanta Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36-36-346-441 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
2.4. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk fizetési mód kiválasztására. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, bankkártyáva, SZÉP kártyával lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60-90 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.
2.5. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36-37-346-441 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.
2.6. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
a személyes adatok bármikor változtathatóak.


2.7. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Sessanta Vendéglátó Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.


3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:
telefonon: +36-37-346-441

Email: sessanta.pizzeria@gmail.com